Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Παπαχαραλαμπείου Εθνικού Σταδίου της Ναυπάκτου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού το 4ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά κατέκτησε το τουρνουά της Ναυπάκτου ο Τελαμώνας Σαλαμίνας κάνοντας το Back to Back κερδίζοντας στο μεγάλο συγκλονιστικό τελικό την ομάδα ΔΑΣ της Δραπετσώνας με 3-2 σετ.

Στο παρόν τουρνουά όπου διοργανωτής ήταν το σωματείο της Ναυπάκτου Ομόνοια, συμμετείχαν μεγάλες ομάδες όπως: ΑΠΣ Γλυφάδας, το Σπαρτιατικό ΓΣ, οι δύο ομάδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου η Κ18 και η Κ16, η ομάδα ΔΑΣ της Δραπετσώνας καθώς και η Ιταλική  ASD Roccalumera Pallavolo.

Στο τέλος του αγώνα, με πανηγυρική και γιορτινή διάθεση έγιναν οι απονομές των μεταλλίων σε νικητές και υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Να σημειώσουμε ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ένα αξιοσημείωτο αθλητικό γεγονός ανέδειξε για ακόμα μία φορά τον τόπο μας και σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα έχουμε τη χαρά και την ευκαιρία να δούμε και να απολαύσουμε ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις.